Ik heb het verkeerde product ontvangen - wat moet ik doen?

Als je jouw pakket ontvangen hebt, en mocht je per ongeluk de verkeerde producten hebben ontvangen, meld dan een retour aan via deze link of neem contact op met onze klantenservice. Via de link kun je de gegevens invullen en aangeven welke actie je graag ondernomen ziet. Voor een snelle afhandeling vragen wij je om tevens je ordernummer in te vullen. Hierbij verzoeken wij je enkele foto's ons te laten toekomen van de verkeerd geleverde producten en de bijgeleverde pakbon, dit kan gestuurd worden naar info@into-led.com.

Na het verlopen van de bovengenoemde instructies zal onze retour afdeling je de vervolgstappen per mail laten toekomen.