Hoe en wanneer kan ik jullie bereiken?

Indien je vragen hebt kun je onze klantenservice contacteren, wij helpen je graag verder met onze expertise. Je kunt contact opnemen via mail info@into-led.com . Je kunt ook gebruik maken door direct te chatten met ons via de handige Live-chat op onze website!

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00-12.30 en 13.00-17.00 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen is onze klantenservice gesloten.