Waar kan ik mijn factuur inzien?

Je kunt je factuur terugvinden in je account.  Nadat je bent ingelogd op kun je in je account onder “­Mijn bestellingen” een overzicht inzien met al je bestellingen. Achter iedere bestelling staat er onder het kopje “status” een kopje “bekijken”. Als je klikt op “bekijken” krijg je een overzicht te zien met je bestelling en desbetreffende factuur.

Je krijgt ook via mail een factuur als pdf-bijlage toegestuurd nadat de betaling is voldaan.