Kan er ook op factuur betaald worden?

Als je je bestelling wilt betalen kan dat via vooruitbetaling via factuur. Nadat de factuur van je bestelling is betaald, wordt je bestelling klaargemaakt voor verzending. Als je niet via internetbankieren betaald dan kan je het bedrag overmaken naar: IBAN-nummer NL75 ABNA 0884 3579 10, ten name van Online Multi Stores B.V. met als kenmerk het factuurnummer van je bestelling.

Als je je factuur niet meer kunt terugvinden of kwijt bent geraakt, dan kun je via je account op INTOLED je facturen terugvinden en uitprinten zo vaak mogelijk.  Dit doe je door naar “Mijn bestellingen” te gaan in je account en zoek je een bestelling.  Dan klik je op de knop “bekijken” en ga je op de webpagina naar onder scrollen tot je je factuur inziet.