Wat zijn de retour voorwaarden?

Binnen 14 dagen heb je als particuliere klant de mogelijkheid de producten te retourneren. Deze 14 dagen gaan in op de dag dag je de producten in ontvangst hebt genomen. Alvorens je de bestelling of een deel hiervan wilt retourneren dient je eerst via onze website je retour aan te melden. Nadat je retour aanvraag behandeld is door de retour afdeling ontvang je een mail met de vervolg instructies. Zorg ervoor dat je pakket voldoende gefrankeerd is. Zodra je het pakket retour stuurt dan is het risico voor de retourzending voor de koper, de producten en de originele verpakking van het product moet zich in nieuw staat bevinden, de kosten van retourneren zijn voor jou. Indien de producten beschadigd zijn of verkeerd geleverd dan kun je contact met onze klantenservice nemen via mail info@into-led.com.

Voor meer informatie over retour voorwaarden kijk gerust op onze website via volgende knop:

Retour voorwaarden