Hoe kan ik retourneren?

Log in op je account via www.into-led.com, wanneer je géén account hebt dan kun je aanmelden met het e-mailadres waarmee je de bestelling geplaats hebt en klikken op wachtwoord vergeten. Je ontvangt hierna dus een automatische mail met wachtwoord waarmee je je kunt aanmelden op de website. Ga naar je bestellingen en klik daar de bestelling aan die je wilt retourneren door op “Retour aanmaken” te klikken. Meld deze bestelling als retour aan en geef een korte uitleg waarom je de retour aanmeld, je krijgt een retourformulier toegestuurd en je hebt de mogelijkheid om een retourlabel aan te schaffen.

Hierna moet je het retourformulier invullen en bij je pakket stoppen wanneer je deze op retour stuurt. Je kunt ook zelf een retourlabel bij een postpunt verkrijgen. Zorg dat je retour voldoet aan onze retourvoorwaarden, je kan via deze link een retour aanmelden.