Is het mogelijk om producten te ruilen?

Bij ons kan je niet het product ruilen. Het is mogelijk je bestelling te annuleren of om je producten retour te sturen, hierna krijg je het betaalde bedrag terug op je rekening via dezelfde betalingsmethode waarmee je hebt betaald indien de geretourneerde producten voldoen aan onze voorwaarden. De voorwaarden kun je zien op https://www.into-led.com/nl/service/retouren/.

We raden je aan om meteen en nieuwe bestelling te plaatsen met de gewenste artikelen en juiste aantal.