Hoe weet ik of de LED lampen waterdicht zijn?

Onze lampen die volledig stofdicht en zowel spat- als spuitwater bestendig zijn, hebben een IP65 waarde. Onze IP65 spots zijn ideaal als badkamerverlichting. Let wel op dat de spots met IP65 waarde niet volledig waterdicht zijn en je ze dus niet in het water mag onderdompelen. Voor vijververlichting of zwembadverlichting zul je moeten zoeken naar lampen met een hogere IP-waarde.

Voor meer informatie over hoe stof en waterbestendig producten zijn, kijk gerust op onze website via deze link