Wanneer zullen de producten die uitverkocht zijn terug op voorraad komen?

Wanneer producten niet op voorraad zijn, worden ze weer besteld tenzij we deze producten niet meer zullen leveren. Wij raden je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via info@into-led.com  deze kunnen je duidelijk aangeven wanneer een product wel of niet terug op voorraad komt en of wij eventueel vervangende artikelen hebben.