Hoe bestel ik bij INTOLED?

Je kunt via onze webshop heel makkelijk producten kiezen en in je winkelwagen toevoegen. Als je een product in je winkelwagen legt dan krijg je een pop-up op je scherm en kun je kiezen of je meteen wilt bestellen en afrekenen of nog even verder wilt kijken naar andere producten.

Wanneer je in je winkelwagen klikt op “bestelling afronden” dan ga je verder naar onze betaalpagina waar je kunt afrekenen.