Hoe sluit ik een Smartproduct van Homeylux aan?

Heb je een Smartproduct van Homeylux gekocht? Dan kun je nu de eerste stappen maken in het creëren van een smart home!

De App
Alle Homeylux producten zijn te bedienen met de Homeylux App. Deze app is te downloaden in de Google Play Store voor Android of in de App Store voor IOS.

Account aanmaken
Heb je hulp nodig bij het installeren van de app en het registreren van je account? Klik dan hier om de instructies te bekijken.

Wil je weten hoe je jouw producten koppelen kan met de app? Kijk dan mee met Gijs!

Heb je nog meer vragen of had je het gewoon graag schriftelijk? Dat kan ook met het handboek!

Nederlands

Duits

Engels

Hier staan ook nog Veelgestelde vragen in vanaf hoofdstuk 3, zoals:

3.1 KOPPELEN
3.1a Product gaat niet in koppelmodus.
3.1b Mijn product staat offline.

3.2 AANSLUITINGEN
3.2a Dimmers
3.2b Mijn product gaat niet aan

3.3 VEEL GESTELDE VRAGEN, FAQ
3.3a Hoe verbeter ik mijn verbinding?
3.3b Lamp verbind niet in armatuur
3.3c LED-strip verbind niet met afstandsbediening
3.3d Pardoo, lijkt offline in de app
3.3f Mijn lamp reageert anders