Hoe sluit je jouw Hoftronic slimme lamp(en) aan?

Let op: Onlangs heeft onze Homeylux app een grote update ondergaan en heeft deze een heel nieuw jasje gekregen. Je kunt vanaf nu je app updaten naar de verbeterde versie, de app heeft zelfs een nieuwe naam "Hoftronic Smart" gekregen!

Hierbij voeg ik direct een link toe naar onze blog-pagina waarin de veranderingen duidelijk uitgelegd worden: https://www.into-led.com/nl/blogs/led-blog/van-homeylux-naar-hoftronic-smart/

Heb je een nieuw Hoftronic smart product gekocht? Mooi, dan ben je klaar om je eerste stappen te maken in het creëren van een slim huis. Wanneer je de Hoftronic smart App op je smartphone geïnstalleerd hebt en je een account hebt geregistreerd, is de volgende stap om je Hoftronic smart product toe te voegen aan de app. Volg onderstaande stappen en je bent binnen no-time klaar om je slimme lamp te bedienen.

• Zet je WIFI aan, op 2.4 GHz netwerk

Koppel de producten zo dicht mogelijk bij de router. Op deze manier kunt je ervoor zorgen dat het koppelen niet wordt gehinderd door het bereik van jouw Wifi. Download de Hoftronic Smart app, open de app en controleer of je verbonden bent met de Wifi (niet jouw mobiele netwerk of hotspots). De producten kunnen alleen met Wifi worden verbonden.

• Open de Hoftronic smart App op je telefoon

Zodra je in het home scherm bent, staat er "Add Device" in het midden van het scherm. Bij alle volgende keren dien je te klikken op het "+" teken in de rechterbovenhoek.

Je ziet nu het selectiescherm. Je begint met "Handmatig toevoegen", hier kun je handmatig kiezen welk product je wilt toevoegen. Je kunt ook kiezen voor "Auto Scan", waarbij de app zelf op zoek gaat
naar alle producten zelf. Dit is ook aan te raden voor eerste keer gebruik. Zet wel alles aan om het zo makkelijk mogelijk te maken. (Uitleg in 1.3 Auto Scan)

1.3 AUTO SCAN

1. Voor de automatische modus, wordt je altijd gevraagd om alles, bluetooth, wifi, locatie in te schakelen. Hierdoor kan de app alles gebruiken om verbinding te maken met het Smartproduct.
2. Zorg ervoor dat jouw product in de koppelingsmodus staat. Kijk op de handleiding van jouw product.
3. Het scannen start automatisch zodra je op "apparaat toevoegen" klikt.
4. Controleer of jouw Wifi informatie correct is ingevuld, op die manier kunnen de producten verbinding maken met het netwerk. Dat is alles wat je hier hoeft te doen, gewoon wachten tot
al jouw producten verschijnen.
5. Wanneer de app alles heeft gevonden wat je wilt koppelen, zie je een "+" icoontje waarmee je
de gevonden producten kan toevoegen. Eenmaal toegevoegd kun je op "Volgende"in de rechterbovenhoek klikken.
6. Jouw product is toegevoegd en je kunt de lijst van alle toegevoegde producten vinden.
7. Klik op "Gereed" om terug te gaan naar de startpagina.

• Klaar voor gebruik

Je hebt succesvol je smart lamp gekoppeld! Nu is het tijd om de kleurtemperatuur in te stellen van warm tot koel licht, de lichtintensiteit te bepalen door de lampen eventueel te dimmen, en de lichtkleuren te bepalen (dit zijn er wel 16 miljoen!) Wil je alle ins-en-outs over de functies van je smart light? Bekijk dan de video-instructie Hoe gebruik je jouw smart lamp met de Hoftronic smart App?