Hoe sluit je jouw Homeylux slimme lamp(en) aan?

Heb je een nieuw Homeylux smart product gekocht? Mooi, dan ben je klaar om je eerste stappen te maken in het creëren van een slim huis. Wanneer je de Homeylux App op je smartphone geïnstalleerd hebt en je een account hebt geregistreerd, is de volgende stap om je Homeylux product toe te voegen aan de app. Volg onderstaande stappen en je bent binnen no-time klaar om je slimme lamp te bedienen.

• Zet je WIFI aan, op 2.4 GHz netwerk

De Homeylux smart producten worden via je WIFI netwerk gekoppeld aan de Homeylux App. We raden je aan zo dicht mogelijk (binnen 2 meter) bij je router te gaan zitten voor dit proces. De eerste stap is het inschakelen van je WIFI, op 2.4GHz netwerk.

• Open de Homeylux App op je telefoon

Klik vervolgens op Toestel Toevoegen om een smart apparaat toe te voegen. Je kunt handmatig een toestel toevoegen door op de juiste categorie te klikken. In het geval van een slimme lamp, klik je op Verlichting. Selecteer vervolgens de slimme lamp die je wilt toevoegen.

• Zet je slimme lamp aan

Sluit je slimme lamp aan op de netstroom, en zet vervolgens je lamp 3 keer aan en uit totdat je slimme lamp snel begint te knipperen. Klik op Bevestiging licht in de flitser wanneer je slimme lamp snel knippert. Klik daarna op Next.

• Vul je WIFI gegevens in

Nogmaals, zorg ervoor dat je WIFI netwerk op 2.4GHz staat. Alleen deze wordt ondersteund. Selecteer vervolgens het juiste WIFI netwerk en vul het WIFI wachtwoord in. Klik daarna op Volgende.

• Je lamp is gekoppeld

Op het volgende scherm zie je je slimme lamp staan. Klik hierop, en vul een naam in voor je smart lamp. Dit kan bijvoorbeeld de ruimte zijn waar je de lamp gaat monteren, zoals de keuken. Klik vervolgens op Done

• Klaar voor gebruik

Je hebt succesvol je smart lamp gekoppeld! Nu is het tijd om de kleurtemperatuur in te stellen van warm tot koel licht, de lichtintensiteit te bepalen door de lampen eventueel te dimmen, en de lichtkleuren te bepalen (dit zijn er wel 16 miljoen!) Wil je alle ins-en-outs over de functies van je smart lights? Bekijk dan de video instructie Hoe gebruik je jouw smart lamp met de Homeylux App?