Hoe voeg je familieleden toe?

Hoe voeg je familieleden toe? / Hoe kan ik meerdere personen mijn smart producten laten bedienen?

Wanneer je met je gezin in een huis woont, wil je natuurlijk dat iedereen gebruik kan maken van de smart functies op de Homeylux App. Hiervoor kun je op de app familieleden toevoegen. In de video zie je welke stappen je moet nemen om een familielid toe te voegen. Zo heeft iedereen er plezier van!

• Je familielid download de Homeylux App

Zorg ervoor dat je familieleden de Homeylux App op hun telefoon hebben geïnstalleerd, en een account hebben geregistreerd. Om te weten hoe je dit doet, kun je de video instructie Hoe stel je je gratis Homeylux Mobile App in? bekijken.

• Open zelf de Homeylux App

Open de Homeylux App op je smartphone en klik op profiel. Klik op Home-beheer en daarna op het gewenste home profiel. Je komt op een scherm Familie instelling. Onder Familielid zie je jouw eigen profiel staan, en daaronder staan Voeg leden toe. Wanneer je hierop klikt verschijnt er onderin een share pop-up. Klik op het Homeylux logo met App account

• Voeg een familielid toe

Voer de naam in van het familielid. Bij Accountnummer voer je het e-mailadres of het telefoonnummer in wat het familielid gebruikt heeft bij zijn/haar registratie voor de app. Druk vervolgens op Opslaan.

• Het familielid accepteert de uitnodiging

Het familielid ontvangt een uitnodiging die zij moeten accepteren om onderdeel te kunnen zijn van de door jou gemaakte familiegroep. Wanneer zij de uitnodiging hebben geaccepteerd, kun jij het familielid een familie rol geven.

• Het familielid is toegevoegd!

Nu kan ook je vader, moeder, dochter, zoon, zus of broer gebruik maken van de smart producten die gekoppeld zijn aan de Homeylux App.