Het instellen van een tijdsplanning

Met de Homeylux App kun je al je slimme apparaten direct bedienen. Dat is al super handig! Maar weet je wat het allemaal nog makkelijker maakt? Het gebruik van tijdschema’s! In de Homeylux App heb vind je een tijdschema functie, die in dit filmpje wordt uitgelegd.

• Open de Homelux App

Open de Homeylux App op je smartphone en klik vervolgens op het slimme apparaat dat je wilt inplannen. Klik onder in de rechterhoek op Schedule. Klik in het volgende scherm op Toevoegen.

• Voeg een schema toe

Om een schema toe te voegen stel je een tijd in wanneer je wilt dat het apparaat in/uit wordt geschakeld. Klik op Herhaal om een vaste dag in te stellen voor de instelling. Je kunt er zo veel selecteren als je wilt. Druk daarna op het pijltje in de linkerbovenhoek om terug te gaan. Klik daarna op ON/OFF om aan te geven of het apparaat op die dag en dat tijdstip in of uit moet worden geschakeld. Vervolgens klik je op Opslaan.

• That’s it!

Zo eenvoudig is het. Nu heb je een tijdschema ingesteld voor je slimme Homeylux apparaten.