Hoe stel je je gratis Homeylux Mobile App in?

Ben je klaar voor een nieuwe beleving in huis? Met Homeylux zal jouw dagelijkse leven een nieuwe twist krijgen. Geniet van de extra comfort, sfeer, en veiligheid in huis. Maar eerst gaan we de Homeylux App instellen op je smartphone. Wees gerust, dit is heel eenvoudig.

• Installeer de Homeylux App op je telefoon

Heb je een IOS telefoon, dan vind je de app in de App Store. Heb je een Android telefoon, dan vind je de app in de Google Play Store.

• Open de Homeylux App en druk op registreer.

Lees vervolgens de Privacyvoorwaarden en druk op Akkoord. Registreren kan met je e-mail adres of via je mobiele telefoonnummer. Voer vervolgens je gegevens in. Wanneer je dit gedaan hebt, ontvang je een verificatiecode op je e-mail adres of via een smsje naar het ingevoerde telefoonnummer. De laatste stap in de registratie is een wachtwoord aanmaken. Deze moet 6 tot 20 karakters bevatten, en mag alle letters en cijfers bevatten.

• Laten we nu je huis opzetten!

De app is nu toegankelijk. Druk op profiel en daarna op Home-beheer. Bovenaan zie je Mijn huis.. staan, klik hierop. Vul een Home-naam in en voer eventueel je familie locatie in. onder Rooms kun je kamers uit je huis toevoegen of verwijderen. Druk vervolgens op opslaan, en je krijgt een melding op je telefoon dat je thuis is bijgewerkt. Druk op doorgaan om de gegevens succesvol af te ronden.

• Helemaal klaar!

Je hebt succesvol de app geïnstalleerd en je account geregistreerd. Nu is het tijd om te genieten van de vele mogelijkheden die Homeylux te bieden heeft! Enjoy!