Hoe sluit ik een Homeylux slim apparaat aan?

Onderaan dit artikel kan je de handleiding downloaden voor de Homeylux app!

Let op dat je met een minder krachtige router, zoals die van je provider, niet meer dan 10 WiFi apparaten aansluit. Een WiFi extender/versterker zal je huidige router niet krachtiger maken. Aangeraden is om een professionele WiFi router aan te schaffen die meer dan 10 WiFi producten ondersteunen kan.

Heb je bij een slim apparaat van Homeylux gekocht? Dan kun je nu de eerste stappen maken in het creëren van een smart home. Alle Homeylux producten zijn te bedienen met de Homeylux App. Deze app is te downloaden in de Google Play Store voor Android of in de App Store voor IOS. Heb je hulp nodig bij het installeren van de app en het registreren van je account? Klik dan hier om de instructies te bekijken.

Wanneer je je account hebt geregistreerd, ben je klaar voor de volgende stap: het koppelen van je slimme apparaat. Volg onderstaande instructies en je kunt binnen een handomdraai je smart product bedienen met je telefoon.

• Zet je WIFI aan, op 2.4 GHz netwerk

De eerste stap is een hele belangrijke stap. Je Homeylux product wordt aan je telefoon gekoppeld door middel van je WIFI netwerk. We raden je aan binnen 2 meter van je router te gaan staan wanneer je je smart product gaat koppelen aan de Homeylux App. Zet je WIFI op 2.4GHz netwerk, en zet je 5GHz uit of geef deze frequentie een andere naam. Doe je dit niet, dan kan het slimme apparaat geen verbinding maken met je WIFI, waardoor de koppeling niet mogelijk is. Heb je hier vragen over, dan kun je altijd contact opnemen met je provider.

• Open de Homeylux App op je telefoon

Wanneer je de app op je telefoon geopend hebt, klik je op Toestel Toevoegen. Hier kun je handmatig een toestel toevoegen naar keuze. Heb je bijvoorbeeld een slimme lamp, dan klik je op de categorie Verlichting. Hier je jouw Homeylux slimme lamp selecteren die je wilt toevoegen aan de app.

• Zet je slimme lamp aan

Steek je slimme lamp in het stopcontact en zet deze 3 keer aan en uit. Vervolgens zal je slimme lamp snel beginnen te knipperen. Wanneer dit gebeurt, klik je op Bevestiging licht in de flitser. Klik daarna op Volgende.

• Vul je WIFI gegevens in

Nogmaals, zorg ervoor dat je WIFI netwerk op 2.4GHz staat. Alleen deze wordt ondersteund. Selecteer vervolgens het juiste WIFI netwerk en vul het WIFI wachtwoord in. Klik daarna op Volgende.

• Je lamp is gekoppeld

Op het scherm zie je jouw gekoppelde slimme lamp staan. Klik op de lamp en vul een naam in die je de smart lamp wilt geven. Dit kan bijvoorbeeld ook de ruimte zijn waarin je de lamp wilt monteren, denk bijvoorbeeld aan “lamp keuken” of “lamp woonkamer”. Vervolgens klik je op Done.

• Klaar voor gebruik

Nu is je slimme Homeylux apparaat succesvol gekoppeld! Je kunt je slimme apparaat direct bedienen met je smartphone. Je kunt gebruik maken van tijdschema’s en timers. Wanneer je een slimme lamp hebt, kun je via de app de kleurtemperatuur, lichtkleuren en lichtsterkte instellen. Veel plezier met je Homeylux smart product!