Smart Home producten koppelen

Onderstaand geven we je een aantal stappen om je Smart producten te installeren met onze Homeylux App.

1. Zorg bij het installeren van de Homeylux lampen dat je binnen een bereik van 1-2 meter bij de router staat zodat de lampen kunnen updaten
  2. Plaats de Homeylux lampen in een fitting en sluit ze aan op het netstroom.
  3. Open de Homeylux app op je Smart device en zorg dat je verbonden bent met het WiFi netwerk.
    Wanneer de Homeylux lampen op het netstroom aangesloten zijn, koppel je de lampen via de Homeylux app met je WiFi netwerk.
  4. Laat de Homeylux lampen tot 5 minuten bij de router op het netstroom en WiFi ingeschakeld staan zodat deze automatisch een update kunnen uitvoeren. Deze update is essentieel.
  5. Wanneer de Homeylux lampen geïnstalleerd zijn kun je ze nu verder weg van je router plaatsen. Het is heel belangrijk dat je WiFi op de 2.4 Ghz staat en de 5.0 Ghz uit staat. Dit kun je via je internetprovider uitzetten.

Let op dat je met een minder krachtige router, zoals die van je provider, niet meer dan 10 WiFi apparaten aansluit.
Een WiFi extender/versterker zal je huidige router niet krachtiger maken. Aangeraden is om een professionele WiFi router aan te schaffen die meer dan 10 WiFi producten ondersteunen kan.